Punon online? 410+ Tools Për ty | Anastas Vrushaj

Punon online?-Mega pack 410+Tools Për ty

Nëse punon dhe bën biznes online,përdorimi i mjeteve dhe shfrytëzimi i burimeve të ndryshme është shumë i rëndësishëm.

Kërkimi në internet të merr shumë kohë dhe ne e dimë mirë këtë. Të kalosh orë të tëra për të gjetur një mjet ose burim është frustuese,rraskapitëse dhe demotivuese. 

Prandaj kam krijuar këtë mbledhje mjetesh dhe burimesh nga interneti ku do gjesh 410+ Tools (nga më të njohurit) në këtë artikull, për ty që bën biznes online, dhe Jo vetëm!

Jeni Gati? Fillojmë

More...

Kam një " Ves"...

Po pra, pikërisht! Nuk shkruaj dot një artikull të shkurtër dhe mundohem të jem sa më ezaurues me informacionin.

Më jep një +1 për të vlerësuar punën time 😉 

MARKETING

GJENERATORE EMRASH  / HOSTING / FATURA

 • Logaster:     Gjeneratore logosh online..   
 • W3layouts:     Template responsivi  website  në  HTML5 e CSS3.   
 • Layers:     Krijues i thjeshtë website me wordpress. Eshtë falas.        
 • Bootswatch:     Tema falas për Bootstrap.
 • Bootstrap Zero: Koleksione temash falas dhe open-source per Bootstrap.  
 • Templated:     Një koleksion prej 867 temash CSS, HTML5 & Responsive , Falas
 • WordPress.org | WordPress.com: CMS , ndërto një wesite Falas   
 • Strikingly:     Ndërto website pa limite & responsive me dominio strikingly.    
 • Webflow:  Ndërto wesite dinamik dhe responsive dirkte nga brosweri    
 • Logoshi:     Gjeneratorë logosh        
 • Invoice to me: Gjeneratorë faturash.   
 • Free Invoice Generator: Një tjetër gjeneratorë faturash       
 • Live Chat 24/7: Chat në kohë reale i cili përgjigje duke u bazuar mbi bashkëveprimin me klientin. (CHATBOT)        
 • Groovehq:     Program per shërbim klienti. Help Desk

GJENERATORE EMRASH PER PROJEKTE TE NDRYSHME

 • Domainr: Kërko shpejtë dhe falas emra duke vendosur URL.


CONTENT IDEAS

 • Ruzzit: Gjej artikut më viral në botë
 • Alltop: Të gjith titujt kryesorë e argumentave më të debatuar në web
 • Portent: Gjeneratorë idesh për artikuj
 • Google Trends: Kërkues për tendencat më të fundit
 • BuzzFeed  Edhe buzzfeed është kërkues për tendencat më të fundit
 • Reddit Eksploru sub-reddit dhe gjej ide për artikuj
 • Reddit Eksploru sub-reddit dhe gjej ide për artikuj
 • Yahoo Answers & Quora Zbulo pytjet që bëhen (në lidhje me ato argumta që të interesojnë . Mund të gjesh spunto shumë të mira.
 • Moz Research Tool Kërko me një domain doke vendosur URL  e një website shumë të njohur dhe zbulo se cili nga artikujt performon më mirë
 • Portent: Gjenerator idesh për artikuj
 • Buzzsumo: Analizon cili artikuj po performon më mirë

CONTENT CREATION / BLOG / WRITING

 • Wattpad: Komuniteti më i madh në botë për shkrimtarë
 • Hemingway: Hemingway App makes your writing bold and clear.
 • Blog Topic Generator  Doni më shumë ide për artikuj? Hubspot do ju ndihmoj ti gjeni 😉
 • Kompozer :  Editor WYSIWYG shumë i thjeshtë në përdorim.
 • Word2CleanHTML  Koverto tekst nga word në HTML
 • Grammarly:  Shkruani mirë dhe rezultatet do jenë më të mira. Ju ndihmonë me shkrimin vetëm në Anglisht
 • Story Telling Tools: Knight Lab ju vë në dispozicion disa mejte (tools) për të qënë më kreativ kur krijoni kontent për audincën tuaj.
 • HaikuDeck : Krijo prezantime shumë thjeshtë  dhe profesional
 • Google Font: Përzgjidh se cili ‘font’ përshtatet më mirë me shkrimin, blogun ose projektin tuaj
 • Dafont: Njësoj me Google Font
 • TypeGenius:  Gje kombinimin perfekt font për projektin tënd
 • Font Squirrel: Font komercial falas
 • Whatfont: Google Chrome Extension  për të indentifikuat cfarë font përdorë një website
 • Beautiful Web Type: Font më të mirë prezent në direktorinë për google web përzgjedhur nga Beautiful Web Type:
 • 1001 Free Fonts: Një hapsirë e madhe me font
 • FontPark: Arkiva më e madhe me font në web
 • Font-to-width: Eshtë një scrip i cili adapton pjesë te vogla teksti si Headline të vendosen në kontenitorë
 • Coschedule: Analizoni titujt (headline) dhe përmirsojini.
 • Plagiarism Checker: Kontrollo për plagjarizëm
 • Readability Test Tool: Analizo lexueshmërinë e tekstit para se ta publikosh. Eshtë falas


 • Medium: Lexo, ndaj me të tjerë histori, artikuj me vlerë.Vënd ideal ku të ndani shkrime tuaja me të tjerët.
 • My Fonts: Fletët e mia ofrojnë një përzgjedhje të madhe të web-ve me porosi dhe fonts të printuar
 • ZenPen: Jo më shpërqëndrime kur shkruani. Mjet minimalist për të krijuar
 • Copyscape: Mjet për të identifikuar artikuj për pagjarizëm ose të duplikuar
 • Editorial Calendar: Shiko postime që ke publikuar ose do publikosh. Tërhiqi ato kur do ti ndryshosh.
 • Story Wars: Shkruaj Histori me të tjerë
 • WP Hide Post:  Kontrolloni shikueshmërine postimeve tuaja.
 • Social Locker:  Para se një lexues të lexoj një artikull duhet më parë të bëj  share në Twiter, Facebook ose google+.
 • Egg Timer:  Vendos disa intervale, timer dhe fillo një aktivitet.
 • Siteliner: Vendos URL dhe shih të dhënat (duplicate content, broken links,) , të detajuara
 • grafikisht. Falas
 • Feedly: Përshpejtoni metodën e kërkimi të artikujve
 • Paper: Krijo një ‘kontenitorë’ me artikuj (content ).

MJETE PER IMAZHE OSE FOTO


 • Canva: Krijo imazhe profesionale per blog, website etj.
 • Placeit:  Gjeneratorë për modele dhe template.
 • PicMonkey:  Shumë i ngjashëm me Canva.
 • Pixlr: Praktikisht një ‘photoshop’ online
 • Easel.ly: Të gjithë mund ta shfrytëzojmë për të ndërtuar elemente grafik që kanë impakt
 • Social Image Resizer Tool:  Krijo imazhe të optimizuara për mediat sociale
 • Wordle: Krijo re me fjalë një tekst, dhe audienca juaj do jetë më e predispozuar të bashkëveproj.
 • Recite: Transformo një citim në një vepër arti grafikisht 🙂
 • Meme Generator: Gjeneratori i pari i memeve online
 • Visualizefree: Prezanto të dhënat të optimizuara dhe grafikisht tërheqëse
 • Tableau: Shumë i ngjashëm me visualizefree
 • Optimizilla: Optimizo imazhet (compressor)
 • EWWW Image Optimizer: Nëse përdorë wordpress, instalo këtë plugin për të optimizuar
 • Imazhet
 • TinyJPG | TinyPNG: Kompresor për imazhet
 • Compressor.io: Kompresor dhe optimizon imazhet
 • Kraken: Optimizon imazhet për ti dhënë më shumë shpejtësi faqeve në internet
 • ImageOptimizer: Ridimensionon foto, i redukton peshën e tyre dhe i optimizon
 • ImageOptim: Kompreson imazhet.
 • Smush.it: WordPress plugin për të optimizuar imazhet

KOVERTITOR PER FILE FALAS

Free File Converter: Konverto  Dokumenta, Imazhe, File Audio  dhe Video.

Online converter: Koveritor online

Vectormagic: Kobverton nga bitmaps në vektor

Ezgif: Konverton video  gif.

VIDEO

Screencast: Regjistro ekranin e kopjuterit, shpejt dhe falas.

Prezi:  Krijop prezantime elegante, video shpjeguese dhe monitoro ato shumë lehtë

Powtoon: Spektakolarë për të krijuar video shpjeguese dhe argtuese në të njejtën kohë

Freestockmusic: Muzik falas për projektin tuaj.

Audacity: Regjistro dhe edito falas audio files

VidiQ: Shiko statistikat e videove në youtube. Chrome Extension

Tubularinsights: Praktikisht nuk është një mjet por një hapsirë ku mund të mësoni reth shumë mjeteve dhe strategji për të krijuar video

Camtasia: Top video editor. Regjistro dhe dito videot

INSTRUMENTA PER EMAIL MARKETING

 • Contact form 7: Plugin WordPress për të mbledhur emaile
 • Mailchimp: Dërgo faas 12,000 emaile/muaj për  2,000 të regjistruar.
 • ManyContactsBar: Mudul kontakti për ta vendosur në hapsirën lart të faqes tuaj të interentit.
 • Hello Bar: Me hellobar mund të risësësh efektivitetin e regjistrimeve në listën e emaileva
 • Sumome List Builder: Mblidh emaile  me  pop-over dhe light box.  
 • Scroll Triggered Box: Triggered Box. Rrit normën e konvertimit me këtë plugin wordpress
 • Reachmail: Mblidh emaile falas deri në 5,000 dhe mund të dërgosh deri në 15,000 emaile
 • Mailigen: Menaxho deri në 500 kontakte Falas
 • Subjectline: Instrument falas i cili të lejon të kuptosh nëse titulli (subject line ) është mjaftueshëm tërheqës, dhe ngjall interes

INSTRUMENTA PER MEDIAT SOCIALE, SONDAZHE & COMMUNITY

 • TweetDeck: Instrumenti më efikas për tu oraganizuar me twitter
 • Knowem: Siguro emrin e brendit tuaj në të gjitha mediat sociale. Ky instrument do ju kurseja shumë kohë
 • Social Media Optimizer: Kontrollo nëse website juaj është i optimizuar për mediat sociale
 • Nuzzel: Ky instrument oraganozon ato c’ka shokët dhe followersat e tu kanë shpërndarë në rrjetet sociale
 • Socialmention: Kërkim dhe analizë i mediave socilae në kohë reale
 • SocialMentions: Kërko vetem me një fjalë ose frazë dhe ky instrumen du ju jap informacion nga facebook, Twiter + shumë media të tjera sociale
 • IFTTT: Shërbim i cili ju lejon të vendosni lidhje shumë të forta me rrjetet sociale bëre vetem një veprim
 • HowSociable: Maasi performacën tuaj në rrjetet sociale
 • Flipagram: Aplikacion i thjeshtë në përdorim për të krijaur video të shkurtëra
 • Hootsuite: Menaxho profilet e mediave sociale në një platforëm
 • Buffer: Kurse kohën me buffer dhe planifiko postimet
 • Tailwind: Planifiko postimet e tua në Instagram dhe Pinterest. Provoje falas
 • Bulk Buffer: Aplikacion shumë i dobishëm që ju lejon të planifikoni azhornimet në rrjetet sociale
 • WriteRack: Tweetstorm. Shiko më shumë 😉
 • Spruce: Krijo imazhe për Twitter
 • Click To Tweet: Fito më shumë share për artikujt e tu në twitter
 • MyTweetLinks: Ritt trafikun në twitter
 • Latergram: Organizo dhe planifiko postimet e tua në instagram
 • WordPress Pin it Button for Images: Shto butonin Pin it.
 • SharedCount: ‘Gjormo kur dikush bën share nëpërmejt url, like + më shumë
 • Justunfollow: Bëj Follow/unfollow në Instagram
 • SocialRank: Identifiko dhe menaxho ndjekësit në twitter
 • Klout: Ky është një extension për broswer i cili vlerëson rezultatin në rrjetet sociale
 • Ritetag: Analizë e hashtag-eve
 • Riffle: Informacion për c’do përdorues të twitter  .
 • Buffer Free Plan: Planifiko postimet në Twitter, Facebook, Linkedin, Google+.
 • Bitly: Krijo, shpëndaj dhe gjurmo c’do link
 • Addthis: Më shumë share me addthis
 • Sumome Share: Optimizo butonat ‘share’ për të sjell sa më shumë traffik
 • Digg Digg: Plugin all in one për “share”
 • Disqus: Komente me disqus, rrit bashkveprimin me lexuesit e tu  
 • Typeform: Gjeneratorë onlie për sondazhe dhe pyetësor.
 • Tally: Krijo sondazhe
 • Pixelme: Shfaq reklamat sipas klikimeve dhe linkeve të krijuara për facebook, adwords, twitter etj.

ORGANIZO, BASHKEPUNO & PRODUKTIVITET

 • Asana:  Puno në grup.
 • Trello:  Gjurmoni c’do gjë
 • Primaerp: Gjurmo orët e punës të ndara në projekte, konverto orët e shpenzuar duke punuar në para.
 • GoToMeeting:  Krijo një hapsirë online ku të zhvillosh një mbledhje
 • Any.do: Nis një detyrë dhe puno në grup
 • Evernote:  Krijo hapsirën tënde të punës me evernote. Në fillim mund të duket pak i ngatëruar por është shumë i thjeshtë për të organizuar punën.
 • Dropbox:  Falas deri në 2GB.
 • Pcloud: Falas deri 20gb. File sharing + më shumë.
 • Yanado:  Menaxho detyrat brenda në gmail.
 • Wetransfer:  Transfero file deri në 2GB Falas
 • Drp.io:  Hostim i imazhe, file të ndryshme. I shpejtë falas dhe i sigurt
 • Pocket:  Me pocket mund të ruash c’do gjë dhe ta shofësh më vonë
 • Mailtoself: Një extension për Iphone për të dërgua shënime me email vetes.
 • List.ly: Krijo dhe publiko lista
 • Dynalist: Aty ku idet brilante takohen, realizohen në mënyrën më intuitive
 • Workflowy: I ngjashëm me dynalist por më pak i mirë
 • Markticle:  Vendos një shënim aty ku e le dhe rifillo të lexosh artikujt.
 • Raindrop: App për Mac të mbajtur shënim c’do gjë. Bookmark everything
 • Flowdock: Oraganizo punë në Grup.
 • Typetalk:  Chat app për grupe ku mund të diskutoni, hidhni ide etj
 • Slack:  Falas për nr të limituar njerëzish
 • HipChat: Falas për nr të limituar njerëzish
 • Google Hangouts: Bashkëbisedimi me google hangouts është eksperiencë tjetër falë, videocall në grup,photos, emoji
 • Vovet: Audio Konferenca në 3D. Falas
 • FreeBusy: Planifiko mbledhje shumë kollaj me freebusy
 • RealTimeBoard: Një Tabel e bardhë për një eksperiencë unike për ty dh grupin tuaj të punës
 • Witkit: Tjetër platforëm për punën në grup. Ofron 50GB falas për të ruajtur të dhënat
 • Openoffice: Openoffice ofron paketë Falas, word proccessor, spreadsheet,database managment.   
 • Myhours: Gjurmoni kohën tuaj që shpenzoni si freelancer & grup duke përdorur falas myhours
 • Google Chrome: Top web broswer me extension të disponueshme
 • Gmail: Shërbimi email më i mirë
 • Google docs: Ruaj,menaxho dokumeta dhe krijo pyetësorë
 • Googledrive: 15GB hapsirë falas
 • Google Calendar: Organizo ditën me google calendar
 • Youtube: Marketingu juaj ka nevojë për një platformë si youtube
 • Google Search Console: Diagnostikoni website etj, dhe krijoni një website google friendly. Nëse nuk keni verifikuar blogun/website tuaj, cfarë po pret!?
 • Google Adwords Keyword Planner:  Falas dhe ju sugjeron fjalë kyce ( keywords )
 • Google+: Rrjet social
 • Remember The Milk: Kur kemi shumë punë për të bërë kemi tendencën ti harrojmë detyrat tona. Remember the milk ju lejon të zhvilloni detyrat shumë lehtë 

TINGUJ PER TU RELAKSUAR DHE PER TE FAVORIZUAR PRODUKTIVITETIN GJATE PUNES

 • Brain FM: Muzikë për të përmirësuar fokusin, meditimin dhe gjumin.
 • Focusmusic.fm: Muzik për punë, produktivitet
 • Noisli: Gjeneratori zhurmash dhe ngjyrat e sfondit.
 • Noizio: Barazues i tingujve mjedisorë për të stimuluar relaksim dhe produktivitet.
 • Defonic: lejon të kombinoni tingujt e botës për të krijuar një melodi.
 • Designers.mx: Playlist bërë nga projektues, për projektues.
 • Coffitivity: Zhytuni në zhurmën e një lokali ndërsa ju jeni në punë.

TE PUNOSH NGA REMOTE DHE NOMADET DIGITAL

 • Nomadlist: Le migliori città in cui vivere e lavorare da remoto. Qytetet më të mira ku të jetosh dhe punosh nga remote
 • Where Nomads at: Gjej nomad dixhital dhe udhëtarë në gjithë botën
 • Nomad Jobs: Punët më të mira në remote nga starapet më të mira
 • What’s It Like: Për të ndihmiuar udhëtarët (traveler) të kuptojnë se kur është momenti i duhur të zhvendosen diku tjetër

OUTREACH PER BLOGGERAT & LINK BUILDING

 • Buzzstream: Ndërto mardhënie duke gjetur influencera dhe krijo lidhje.
 • Jamballa: Platforëm për të krijuar lidhje me bloggera
 • Triberr: Media sociale për bloggera
 • Hey press: Gjej gazetarët më me influencë
 • Followerwonk: Gjej subjektet që kanë targetin tuaj dhe krijo lidhje
 • Allmytweets: Shiko të gjitha tweet-et në një faqe
 • Rapportive: Trego të gjitha informacionet e kontakteve të tua në emal
 • Mailtester: Instrument për verifikimin e emailive

TEST A/B, GROWTH HACKING & ANALYTICS

Kodim, Zhvillim dhe Programim


 • GitHub: Krijimi i sofwareve bëhet më i lehtë
 • BitBucket: I ngjshëm me github
 • Gitlab: I ngjshëm me github
 • Chisel: Chisel ofron një numër të pakufizuar arkivash fosilesh.
 • Visual Studio: Një koleksion i plotë i mjeteve dhe shërbimeve për zhvilluesit.  
 • Landscape: Landscape është një sistem i paralajmërimit të hershëm për kodin tuaj Python.
 • Swiftype: Shto kërkime të jashtëzakonshme në ndonjë vend. Pa pagesë pa kufij.
 • Keen: Mblidhni të gjitha të dhënat që dëshironi dhe filloni të merrni përgjigjet që ju nevojiten.
 • Coveralls:Statistika e testimit dhe historia e mbulimit të kodit.
 • LingoHub: Pa pagesë për Ekipet e Vogla, shfrytëzimin e Open Source dhe projektet e Trajnimit
 • Codacy:Analiza statistikore e vazhdueshme e zhvilluar për të plotësuar testimet tuaja të njësisë.
 • Searchcode: Kërkoni mbi 20 bilionë rreshta të kodit
 • TinyCert:Çertifikata falas SSL për fillimin tuaj.
 • StartSSL: Çertifikata falas SSL.
 • Opbeat: Platforma e parë op për zhvilluesit. Falas për ekipet e vogla.
 • Pingdom: Monitorimi i faqes. Pa pagesë për vetëm një vend.
 • Rollbar: Monitorimi i plotë i gabimeve për aplikacionet në çdo gjuhë.
 • Loggly: Thjeshtoni Menaxhimin e Identifikimit Gjithmone. Pa pagesë për një përdorues.
 • Devport: Krijo portofolin tuaj të zhvilluesit.
 • Getting Real: Mënyra më e mençur për të krijuar aplikacione web. Një libër i lirë i shkruar nga 37 shenja.
 • Peek: Kjo ju lejon të merrni një video 5 minuta që tregon dikë që po përdor faqen tuaj.
 • Creator: Ndërtoni më mirë aplikacione jonike më shpejt.  
 • DevFreeCasts: Një koleksion i madh i ekraneve falas për zhvilluesit.
 • Cody: Biblioteka e lirë e shprehjeve HTML, CSS, JS.
 • StyleStats: Një mjet vlerësimi për të shkruar më mirë në CSS.
 • Net Beans: Mjedis i integruar i zhvillimit me burim të hapur
 • Eclipse: Një tjetër IDE Java falas për zhvilluesit dhe programuesit
 • Jedit: JEdit është një redaktor teksti me qindra (duke llogaritur kohën e zhvillimit të plugins) të personave-vjet të zhvillimit pas saj
 • Sublimetext:  Text editor i sofistikuar  për kodin, markup & prose
 • Android Studio:  Android Studio nga Google është projektuar kryesisht për zhvillim në Platformën Android
 • BlueJ:  BlueJ është një mjedis i integruar i zhvillimit (IDE) për gjuhën e programimit Java
 • Sass: Saas është gjuha më e pjekur, e qëndrueshme dhe e fuqishme profesionale e klasës CSS në botë
 • Zoho Creator: Zoho Creator siguron mjete thelbësore dhe të gjithë ndihmën që ju nevojitet për të ndërtuar aplikacione
 • App Sheet: App Sheet ju lejon të ndërtoni aplikacione të fuqishme mobile nga të dhënat tuaja. Lidhni një spreadsheet në AppSheet dhe ndërtoni aplikacione code-free në çast

Design & Kodim

BURIME/ MJETE & SHERBIME DESIGN 

 • Skitch: Për të kuptuar me fjalë më pak duke përdorur shënime, forma dhe skica, dhe idetë tuaja do të bëhen realitet.
 • Placeit:  Gjeneratorë për modele dhe template.
 • Psdcovers: Kovera PSD Falas
 • CSSauthor: 2000 + Modele Falas Mockup PSD Designs
 • Wordle: Krijo re me fjalë një tekst, dhe audienca juaj do jetë më e predispozuar të bashkëveproj.
 • Blind Text Generator: Ky mjet i dobishëm ju lejon të krijoni tekst testimi të përshtatshëm për çdo nevojë tuaj për paraqitjen.
 • CSS3Ps: Shtojca e lirë dhe e bazuar në cloud me Photoshop që ju lejon të konvertojë shtresa në stilet CSS3..
 • NinjaMock: Një mjet i lirë për krijimin e prototipeve, telave fun dhe modeleve të shpejta.  
 • Moqups: plikimi në HTML5 për të krijuar modele SVG të besueshme dhe rezolucion të pavarur dhe telegrame.
 • Balsamiq Mockups: Krijo telegrame dhe ndani ato me klientët dhe kolegët duke përdorur këtë mjet
 • Stylifyme: i i ndihmon projektuesit të fitojnë shpejt një pasqyrë të udhëzuesit stilistik të faqes, duke përfshirë ngjyrat, fontet, përmasat dhe hapësir
 • Freebbble: Burime të projektimit me cilësi të lartë të ofruara falas nga Dribbble..
 • Dribbble: Rezultatet e kërkimit të Dribbble për "burime të lira". Një thesar i pamatur i mbushur me dhurata.
 • Graphic Burger: urime të shkëlqyera të dizajnit bëhen me kujdes të madh për çdo piksel të vetëm.
 • Pixel Buddha: Burime të lira dhe premium për komunitetet profesionale.  
 • Premium Pixels: ende falas për njerëzit krijues.
 • Fribbble: Burime të lira PSD të krijuara nga përdoruesit e Dribbble dhe të redaktuar nga Gilbert Pellegrom.
 • Freebiesbug: Burimet më të fundit të lirë për dizajnerët në PSD dhe formate të tjera.
 • 365 Psd: hkarkoni një PSD falas në ditë.
 • User Inter Faces: Gjeni dhe gjeneroni avatarë të mostrës për ndërfaqet e përdoruesit.
 • Live Tools:  Mbledhja e aplikacioneve të dizajnit të lirë online që ju lejon të krijoni elemente për Interface Users  edhe me njohuri dhe eksperiencë të reduktuar të programimit.
 • Dbf: Hartat më të mira falas nga Dribbble dhe Behance.
 • Marvel: Burime të lira të ofruara nga projektuesit që duam.  
 • UI Space: Burime të lirë me dorë të kualitetit të lartë për njerëz të mëdhenj.
 • Free Section of Pixeden: Burime të dizajnit të lirë.
 • Free Section of Creative Market: Burime të reja të lira në dispozicion çdo të hënë.
 • Teehan+Lax: PSD i Interfaqes grafike iOS 8 (iPhone 6).
 • Teehan+Lax: PSD e Interfaqes grafike të iPad.
 • Freepik: Burime grafike falas për të gjithë.
 • Tech&All: 60/5000
 • PSD, Teknologji Lajme, dhe burime të tjera pa pagesë
 • Tethr: KIT më i bukur iOS Design kurrë.
 • Logaster Favicon Generator: Mjet për të krijuar dhe / ose shkarkuar ikonat favicon.ico që do të shfaqen në shiritin e adresave të shfletuesit.

ZGJEDHJET E NGJYRAVE


 • Pictaculous: Genera una palette di colori a partire da immagini/foto PNG, JPG o GIF.
 • Material Palette: Gjeneroni dhe eksportoni paleta ngjyra të Dizajnit të Materialit.
 • Design TNT: Kjo faqe përmban HTML template, textures, brushes Photoshop, stile Illustrator, dhe tutorials të jumpstart punën tuaj të projektimit
 • To25: Ky mjet i ndihmon projektuesit të gjejnë lehtë versione të lehta dhe të errëta të një ngjyre
 • New Flat UI Color Picker: I migliori colori piatti per il design di Interfacce Utente.  
 • Flat UI Colors: Ngjyra të mrekullueshme të sheshta.
 • Coolors: Gjenerues i skemave super të shpejtë të ngjyrave, të dizajnuara për dizajnuesit më të përparuar.
 • Skala Color: Një përzgjedhës i jashtëzakonshëm i ngjyrave për hartuesit dhe zhvilluesit.
 • Couleurs: Një aplikacion shumë i thjeshtë që ju lejon të zgjidhni dhe redaktoni ngjyrat që shfaqen në ekran.
 • Material UI Colors: Paleta e ngjyrave për Ndërfaqen e Përdoruesit për Android, Web dhe iOS në Dizajnin e Materialeve.
 • Colorful Gradients: Gradientët e ngjyrave gjenerohen automatikisht nga një kompjuter.
 • Adaptive Backgrounds: Ekstrakton ngjyrat që mbizotërojnë nga imazhet.
 • Brand Colors:gjyrat e përdorura nga markat më të famshme.
 • Paletton: Dizajnimi i skemës me ngjyra.
 • Colour Lovers: Krijo dhe ndajë ngjyra, paleta dhe modele. .
 • Adobe Color CC: Kombinime di colore create dalla community Kuler.
 • Bootflat: Ngjyra perfekte për dizajne të sheshta.
 • Hex Colorrrs: Nga Hex  konverton në RGB.
 • Get UI Colors: Ngjyra të jashtëzakonshme për User Interface
 • Coleure: Zgjedhës i zgjuar i ngjyrave.
 • Colllor: Gjenerues i paletës së ngjyrave.
 • Palette for Chrome: Krijo një gamë të ngjyrave nga çdo imazh

Frymëzim

 • Siteinspire: Una galleria CSS e una vetrina delle più eccezionali ispirazioni per il web design.  
 • Smashing Magazine: Kjo faqe interneti ka udhëzime, tregon, fonts, freebies, dhe shumë më tepër. Përditësohet shpesh kështu që rrallë mund të ngelesh
 • pa lexuar këtu.
 • Logopond: Vetrina di ispirazione per Identità di Marca.
 • MaterialUp: Ispirazione quotidiana di material design.
 • Logonoid: Immensa galleria di loghi, marche e marchi di fabbrica di varie
 • imprese.   
 • Six Revisions: Burime për frymëzim. Jacob e mbush vendin me artikuj të veçantë, shfaqje, dhe freebies
 • FLTDSGN: Vetrina giornaliera dei siti web e delle app con i migliori design piatti per Interfacce Utenti.
 • Site Inspire: Frymëzim për web design.
 • UI Cloud: Baza e të dhënave më e madhe në botë dedikuar dizajnit të ndërfaqeve të përdoruesit.  
 • Moodboard: Krijo një moodboard mrekullueshme dhe ndani rezultatin.
 • Web Design Ledger: Henry Jones boton artikuj, burime dhe instrumente cilësore. Blog zakonisht përditësohet më rrallë se disa nga të tjerët që vizitoj, por kur një artikull i ri është postuar, sigurisht që ia vlen të lexohet.H
 • Crayon:Mbledhja më e plotë e design di marketing
 • .Land-Book: Galleri me landing page për produkte.
 • Dribbble: Një hapësirë e dedikuar për dizajnuesit, e cila u lejon atyre të tregojnë dhe tregojnë punën e tyre.
 • Psdtuts+:  Psdtuts + është një burim mahnitës për t'ju mësuar se si të bëni të gjitha llojet e efekteve në Photoshop. Udhëzimet këtu janë të pafundme.
 • Behance: Trego dhe zbulo veprat krijuese.
 • Pttrns: Modele për user interface për pajisjet mobile.
 • Webdesigner Depot : Ky blog web design ka shumë postime unike dhe frymëzuese në blog dhe gjithashtu përditësohet rregullisht
 • Flat UI Design: Ky bord është një vitrinë e disa prej shembujve më të mirë të UI Design për Aplikacionet Mobile dhe Web.
 • Blog Design Heroes : Një tjetër galeri e re që tregon disa nga planet më të mira të blogut.
 • Awwwards: Atribuimi i votave për dizajn, kreativitet dhe inovacion.
 • The Starter Kit: Burime të mirëmbajtura për zhvilluesit dhe projektuesit.
 • One Page Love: Burime frymëzimi për një faqe interneti.
 • UI Parade: Mjetet për krijimin e User Interface dhe frymëzimin e dizajnit.
 • The Best Designs: Më e mira e web design.
 • Agile Designers: Burimet më të mira për projektues dhe zhvillues.
 • Niice: Një motor kërkimi i sofistikuar.

FOTOGRAFI STOCK FALAS

IKONA FALAS

BURIME DHE MJETE TE TJERA FALAS

ZBULO

ZBULO DHE MESO - STARTUP

Mjete,Instrumenta  Për Zbulim dhe Kërkim   

 • Product Hunt: Merret çdo ditë me produktet më të mira të reja..
 • Gust: Gust synon të lidhë fillimin e biznesit dhe investitorët anembanë botës dhe gjithashtu ofron "tendencat dhe përhapjen më të fundit tëstartup-eve" nga investitorët kryesorë dhe ekspertët e industrisë.
 • Angellist: Pika ku bota takohet me startups.
 • Starry: Ky extension për Safari dhe Chrome mund të jetë mjaft e dobishme për investitorët dhe çdo anëtar të industrisë
 • Beta List: Zbuloni dhe merrni qasje të shpejtë dhe të hershme për Startup-et  e nesërme.
 • Crunchbase: E konsideruar nga shumë databaza më e madhe private e kompanive dhe investitorëve,
 • Startupxplore: Blog për Startup- et dhe investitorët
 • Startups List: Mbledhja e startup-eve më të mira të pranishme në vende të ndryshme.
 • Erli Bird: Ku prodhohen produkte fantastike
 • Mattermark: Ky mjet  lejon investitorët të kërkojnë kompanitë e duhura për të bërë marrëveshje, dhe jo vetëm
 • CB Insights: Investors also use certain CRM tools to keep track of their companies in their portfolios.

BASHKEPUNIM

 • CoFoundersLab: Gjej  co-founder në c’do qytet dhe sektorë.  
 • Founder2be: Gjeni një bashkë-themelues për Startup-in tuaj.

STUDIO

 • Skillshare: Lironi kreativitetin tuaj me mësime dhe projekte online falas.
 • Khan Academy: Trajnim falas ndërkombëtar për të gjithë, kudo.
 • Coursera: Mësime falas online të ofruara nga më shumë se 80 universitete dhe organizata prestigjioze.
 • Codecademy: Mësoni të përdorni kodet në mënyrë interaktive dhe falas.
 • Si të filloni një Startup: As an Audio Podcast o As Online Course
 • The How: Mësoni direkt nga sipërmarrësit.
 • Launch This Year: Udhëzues për të ndihmuar në nisjen e biznesit tuaj online.
 • Closed Club: Lundroni nëpër startupet e dështuara dhe zbuloni pse ata duhet të mbyllen.
 • Startup Talks: Një koleksion i mirë i pajisur me video që kanë të bëjnë me startups.  
 • Rocketship.fm: Mësoni nga sipërmarrësit e suksesshëm çdo javë.  
 • reSRC.io: Të gjitha burimet e lira për programimin e të mësuarit.
 • Open Culture Online Courses: Faqja mban mbi 1000 leksione, video dhe podkaste nga universitetet në mbarë botën​
 • Udemy: Udemy kurset e lira janë të ngjashme në konceptin e Coursera's, por përveç kësaj lejon përdoruesit për të ndërtuar kurse me porosi nga mësimet
 • Academic Earth: Another site with courses from many different schools is Academic Earth
 • edX: Një tjetër mundësi e madhe për edukimin falas online është edX
 • Alison:   Ndryshe nga faqet e mëparshme në këto lista, Alison është një vend i edukimit falas që ofron certifikim në disa fusha

TE TJERA

 • Foundrs: Llogaritësi i kapitalit të vet për bashkë-themeluesit.
 • Ad Spend Calculator: A duhet të paguaj si starup për tu reklamuar?
 • HowMuchToMakeAnApp: Llogarit kostot e një aplikacioni për pajisjet mobile.
 • App vs. Website: A do të bënit më mirë për të krijuar një aplikacion apo një faqe interneti?
 • Pitcherific: Pitcherific ju ndihmon të krijoni, orientoni dhe përmirësoni prezantimet tuaja promocionale.
 • Startup Equity Calculator: Zbuloni në disa sekonda kapitalin që do t'ju jepet për punë të reja.


Nëse ke ndonjë Tool që përdorë ma thuaj duke komentuar më poshtë 😉  

Edhe do isha shume i lumtur nëse do ti bësh share dhe mendon se ishte shumë informues 

 • a couple of years ago
>
Share This