​INSTRUMENTA DIGITAL MARKETING

Mjete dhe Intsrumenta për të nisur aventurën tënde online

Ato që unë përdorë

Të ndihmosh njerëz dhe në të njëjtën kohë të ndërtosh një biznes online.

​Unë jam Anastas Vrushaj dhe jam një sipërmarrës Digital. E dua punën që bëj dhe ndihmoj shumë njërëz të arrijnë të fitojnë falë pasionit që kanë

​Bëhu pjesë e Komunitetit!

përfito artikuj me vlerë,video,PDF me email dhe bëhu pjesë e grupit privat në facebook. Filloni biznesin tuaj Online

Instrumentat më të mirë për Digital Marketing

​Këtu do të gjesh instrumentat më të mirë për të patur sukses online me blogun ose faqen tënde të internetit. Kam mbledhur instrumentat e nevojshëm ( shpeshherë të detyrueshëm ) që unë përdorë në punën time si digital marketer.

Wordpress

Wordpress është CMS për faqen ose blogun tënd. Pjesa më e madhe e faqeve të njohura online përdorin wordpress. Mos u merrni me blogger, wix etj. Fillo me wordpress aventurën tënde. Këtu kam krijuar një guidë, kliko këtu

​Siteground

Zgjedhja e hosting është shumë e rëndësishme për ecurin e faqes ose blogut tuaj. Jam i lumtur me këtë Hostingdhe shërbimin fantastik të tyre. Këtu gjeni si të krijoni një blog me siteground, dhe më shumë informacion për të

​Thrive Architect

​Wordpress nuk është i mjaftueshëm. Për të krijuar një web/blog profesional do të duhet të ndërtosh landing page, dhe të formatosh postimet. ​Thrive Architect​  ju lejon të ndërtoni c'do faqe që ke në mëndje pa patur njohuri nga HTML,CSS etj.

GetResponse 

Pasi kam provuar disa mjete për email marketing mud të them që getresponse është zgjedhja ime. Ju ofron mundësin e segmentimit të audiencë,automatizimit dhe shumë më shumë se kaq. Kliko këtu.

StudioPress

Studiopress  ka temat më të mira për wordpress. Janë zgjedhja ime dhe e shumë sipërmarresve në të gjithë botën. Jo më kot shumë njerëz i preferojnë këto tema. Kliko këtu për më shumë informacion. 

Thrive Leads

Konverto c'do vizitor të blogut në të regjistruar. Thrive Leads është i pazëvendësueshëm për të krijuar optin forms vetëm me një klik dhe jo vetem. Mëso më shumë se si Grouth Hackers e shfrytëzojnë këtë mjet. Kliko këtu

>