Blog | Anastas Vrushaj

Punon online?-Mega pack 410+Tools Për ty

Nëse punon dhe bën biznes online,përdorimi i mjeteve dhe shfrytëzimi i burimeve të ndryshme është shumë i rëndësishëm.

Kërkimi në internet të merr shumë kohë dhe ne e dimë mirë këtë. Të kalosh orë të tëra për të gjetur një mjet ose burim është frustuese,rraskapitëse dhe demotivuese. 

Prandaj kam krijuar këtë mbledhje mjetesh dhe burimesh nga interneti ku do gjesh 410+ Tools (nga më të njohurit) në këtë artikull, për ty që bën biznes online, dhe Jo vetëm!

Jeni Gati? Fillojmë

Lexo tani
  • a couple of years ago

Si te krijojmë nje blog efikas: Guida definitive

si-te-krijojme-nje-faqe-interneti

Edhe pse kam vetem dy artikuj të publikuar (deri në momentin e publikimit të këtij artikulli) kam marrë shumë email-e në raport me to. Pothuajse të gjithë kanë problemin se si të krijojmë një blog efikas apo edhe website (e njëjta rrugë ndiqet edhe për një website)

Kjo është një nga arsyet se përse po shkruaj edhe këtë guide. Kini parasysh që do përdorim termin blog në vazhdim por mund ta quash edhe website, faqe interneti ose si të duash.

Përse duhet të ndërtojmë një blog dhe si të krijojmë një blog efikas? Në një nga postimet e mëparshme e kam shpjeguar se si do ju ndihmoj një blog. Nëse jeni një: shkrimtarë,fotograf, një web designer ose thjeshtë doni të shkruani për veten tuaj, të jepni opinionin tuaj - Blogu do ju falte kënaqsi dhe emocione përvec pjesës profesionale.

Shumica prej nesh mund të shtyhen nga fakti që mund të fitojnë shumë para pa pasur iden se si funksion bota online. Nëse ti do të hysh me mendimin e vetëm që do të bësh para me siguri do të dështosh!

Kam krijuar këtë guide se si mund të fitojmë me një blog. Aty gjeni praktikisht metodat më të përdorura nga Internet Marketer’s në botë. Po ca lidhje ka me blogun një Internet Marketer?

Nëse ka një blog apo biznes online të sukseshëm prapa tij duhet te jetë edhe një njeri i till.

Nuk mjafton të publikosh artikuj mbi artkuj (sidomos pa vlerë) si copëza të shkëputura nga një puzzle i pakuptueshëm.Dhe në fund cfarë fituat? Ju duhet një strategji e qartë e cila bën bashkë këto copëza dhe formon një pikturë të qartë.

Piktura është art ashtu si edhe një blog Click To Tweet

Jeni gati? Fillojmë

Lexo tani
  • 3 years ago
6

Si të fitojmë me një blog duke punuar pak minuta në ditë

Si të fitojmë me një blog

Para se të fillojmë dhe shpjegojmë Si të fitojmë me një blog  dua tju them që po flasim për një temë e cila nuk është shumë popullore në shqipëri dhe fakti që dikush mundet të fitoj duke hapur një blog dhe të shkruaj artikuj pothuajse nuk ekziston. E kuptoj shumë mirë hezitimin, mosbesimin, si rrjedhoj besoj un nga e panjohura dhe mos informimi ose në disa raste keqinformimi.

Duhet ta lexosh këtë artikull nga fillimi deri në fund pasi është shumë e rëndësishme për të kuptuar se si të fitoni me një blog ose sic e përdorim në gjuhën e përditshme “si të bëjmë lekë”

Do të këshilloja gjithashtu që ta lexosh artikullin nëse vërtet je i motivuar të kesh rezultate.

Duke lexuar për mua do kesh vën re se kam një moto e cila thotë të fitosh me pasionet e tua …Nuk ka gjë më të bukur.

Nëse do të arrish objektivin tënd nesër fillo investo që sot Click To Tweet

Si thoni? Fillojmë!

Lexo tani
  • 3 years ago
1

Si te krijojme nje blog ose website pa pasur eksperiencë

Jam shumë i lumtur që keni gjetur  blogun  dhe artikullin tim.


"Si të krijojme një blog ose website, në 5 minuta

Fakti që keni klikuar tek artikulli (si të krijojme një blog) do të thotë që keni shfaqur interes për temën dhe kjo është 1 nga arsyet pse jam i fokusuar t'ju jap infomacionet hap pas hapi sa më thjeshtë të jetë e mundur. Qëndroni me mua...

Para se të fillojmë

Ky është postimi im i parë për blogun ku do ndaj nga eksperianca ime materiale të vlefshme me këdo që ka interes në këtë fushë. Nëse po mendon se përse zgjodha këtë temë … Përgjigja është në fakt për mua sa e thjeshtë po aq dhe e rëndësishme. Duke pasur parasysh eksperiencën time në këtë fushë , njohurit që kam mbi këtë temë specifike dhe impenjimin që kam marrë për të ofruar materiale të vlefshme, dua të siguroj që artikulli im i parë të ketë cilësi (sigurisht edhe në vazhdim) .

"Cilësia nuk është një akt por një zakon"

Click to Tweet


Pa dashur të zgjatem më shumë.

Si thoni? Fillojmë!

Lexo tani
  • 3 years ago
>
Share This