Ndihmoj shumë njerëz të krijojnë të ardhura online

 falë Digital Marketing

Ndihmoj shumë njerëz të krijojnë të ardhura online fal Digital Marketing

Ti mund ta arrish suksesin falë pasioneve të tua 

Ti mund ta arrish suksesin fal pasioneve të tua 

Regjistrohu sot dhe bëhu pjesë e Komunitetit!

 • përfito artikuj me vlerë,video,PDF me email dhe bëhu pjesë e grupit privat në facebook. Filloni biznesin tuaj Online 
 • Regjistrohu sot dhe bëhu pjesë e Komunitetit!

 • përfito artikuj me vlerë,video,PDF me email dhe bëhu pjesë e grupit privat në facebook. Filloni biznesin tuaj Online 

 • Të ndihmosh njerëz dhe në të njëjtën kohë të ndërtosh një biznes online.

  Të gjithë duam të nxjerrim anën tonë më të mirë - atë pjesë unike që na karakterizon dhe që përfaqëson anën tonë më të bukur.

  Ne kemi dëshirë të arrijmë aty ku dikush tjetër ndodhet tashmëfitojmë kompetencat  që na duhen për të patur sukses dhe për të arritur qellimet.


  Kontributi në shoqëri është shumë i rëndësishëm si pasojë e impaktit që krijon. Ajo c'ka dikush po kërkon në këto momente janë aftësit e tua. Po, ato aftësi që  tashmë i ke fituar - ndoshta me shumë mund dhe djersë.

  Ti mund t'ia dalësh. Mund të bësh diferencën dhe të krijosh punën që gjithmonë ke dëshiruar.

  Kush jam?


  Emri im është Anastas Vrushaj. Jam  internet marketer dhe planifikues per zhvillimin e bizneseve online. Në kohën e lirë punoj dhe prodhoj ide dhe pjesën tjetër të kohës i zbatoj ato!

  Cfarë thonë për mua...


  Anastasi, apo Ani siç e njoh unë prej disa vitesh, është një nga njerëzit, miqtë dhe bashkëpunëtorët më të mirë që kam njohur, dhe kam njohur shumë! I qetë, i duruar dhe i vendosur për i-të ku do të vendosi pikat, Ani është gjithashtu dhe një mik shumë i mirë, dëgjues i mirë dhe unë jam e lumtur që ai qëndron tek ata që numërohen me gishtat e njërës dorë. Nuk mendoj, por e di se Ani do shkojë shumë larg e lart! Unë nuk do kisha qenë kurrë këtu ku jam, me një blog që po materializon ëndrrat dhe dëshirat e mia, nëse Ani nuk do m’i kishte dhënë të dyja duart për të punuar sëbashku, me gjithë ambicjen, përkushtimin dhe vendosmërinë e tij!

  profile-pic
  Kristiana Mihani

  Bëhu pjesë e komunitetit tonë

 • përfito artikuj me vlerë,video,PDF me email dhe bëhu pjesë e grupit privat në facebook. Filloni biznesin tuaj Online 
 • Emri juaj

  Vendos email-in

  Kliko këtu

  Më ndiq në rrjetet sociale

  qendro në kontakt me mua

  Copyright © 2017 -  Privacy & Policy

  Handcrafted with love in Tirane, AL

  >